för en gemensam spårbunden framtid!

Framtiden är vår!

Nu skall vi skapa framtiden för oss och göra vår framtid mera grön än vad som har varit fallet tidigare. Nu skall människan komma i centrum. Vi har delat upp vår verksamhet i olika affärsområden. Men de finns under samma organisation

Framtidens infrastruktur med AMCCT  

AMCCT

Arbetar med utbyggnad av höghastighetslinjer för tåg baserade på landskapsbroar tillverkade i prefabricerade komponenter i stål. Kan lätt monteras upp och även monteras ned ifall man skulle vilja förflytta järnvägslinjen. Materialet kan smältas ned och bli nytt material. Fullkommlig miljövänlig lösning till skillnad mot dagens diskussioner i tunga otymplia betongkonstruktioner. 

ta mig till hemsidan

CCT

Arbetar med automatisk containerhantering inom transporter och är mycket effektivt inom intermodala transporter. Ett framtida system för alla godstransporter som flyttar lastbilstransporter till järnväg. Det finns även lösningar för de framtida krigsmaterial transporterna inom NATO.

ta mig till hemsidan
ta mig till hemsidan

INFRAMAG

Arbetar med nya lösningar på höghastighetstågen och det baserar sig på att föra fram tågen i det närmaste friktionslöst och ger mycket låga drift och underhållskostnader. Det går även att förflytta tågen säkert och med hög hastighet.

INFRAM​AG TOWN

Ett system som bygger på vår InfraMag​ men som är istället hängande och skapar ett fritt utrymme under banan för människor, djur och fordon. Otroligt effektivt och miljöävänligt för städer och tätbefolkade områden. Systemet är under utveckling.

ta mig till hemsidan

STEEL - LINE

En konkurrent till Kinas siden vägen som är helt uppbyggd på höghastighetsbanor av betong. Vår Steel-Line bygger på höghastighetsbanor byggda i stål. Avsevärt enklare, snabbare att bygga och helt miljövänliga. Allt kan smältas ned och bli nytt material eller flyttas till annat ställe.

ta mig till hemsidan

IDEDU

Arbetar med nya innovationer inom alla delområdena men även med ideér som ligger utanför dom presenterade huvudområdena. Det finns inga begränsningar förutom att det måste vara helt nya ideér som möjloggör att ge patent eller mönsterskydd. Första steget till att skapa en ny produkt och ett nytt företag som kan föra ut produkten på marknaden.

ta mig till hemsidan